Introducere

“Comori și vestigii ale naturii , o paralelă între Câmpia de Vest până în Delta Dunării “ – este un proiect inițiat de Centrul de informare și marketing turistic Mădăras Bihor , un proiect care se derulează prin colaborarea a patru centre de informare turistică și anume: Centrul de informare și marketing turistic Mădăras Bihor, Centrul Național de Informare și Promovare turistică Geoagiu Băi Hunedoara, Centrul Național de Informare și Promovare turistică Nehoiu Buzău, Centrul Național de Informare și Promovare turistică Babadag Tulcea.

Ce se vrea de la acest proiect?
Promovarea obiectivelor și a atracțiilor , punerea în valoare a patrimoniilor turistice naturale sau antropice din fiecare zonă în parte .

Astfel fiecare centru de informare a elaborat un număr de trasee turistice prin care să le facă cunoscute turiștilor principalele si cele mai frumoase obiective care pot fi vizitate .

Scopul final al acestui proiect este o hartă pliabilă pe care să fie evidențiate zonele, paralela care face legătura de la vest la est , taseele și o mică descriere a acestora însoțite de poze representative. O parte mai elaborată și mai detaliată a fiecărui traseu în parte se va putea găsi în curând pe site.